VAIKŲ LYDĖJIMO Į RŪBINES TVARKA

NAUJOKAI: Pirmą kartą atvykusius į baseiną vaikus (nelankiusius anksčiau baseino) vienas iš tėvų turi teisę palydėti į baseiną ir stebėti pirmąją jų treniruotę. Lydintis asmuo turi supažindinti vaiką su aplinka ir paruošti jį savarankiškam ėjimui į baseiną.  Į antrą treniruotę vaikai turėtų eiti savarankiškai.

3-5 metų vaikai:  mažylius vaikus į rūbines, persirengti ir pasiruošti treniruotei gali lydėti vienas iš tėvų. Skatinkite vaiko savarankiškumą, paaiškinkite veiksmų seką, bei kaip reikia elgtis baseine.

6 metų vaikai naujokai arba tik pradėję lankyti baseiną gali būti lydimi į rūbines  vieno iš tėvų, jei dar negeba patys savarankiškai pasiruošti.
6 metų vaikai lankantys baseiną jau ne pirmą mėnesį negali būti lydimi į rūbines. Plaukimo kepurėlę ir akinukus užsidėti padės treneriai baseine.
Tėvelių prašome, esant galimybei, vaikų laukti lauke ar automobilyje, vengiant būriavimosi baseino bendrosiose patalpose.

7 metų ir vyresni vaikai  į rūbines ir baseiną eina savarankiškai, tėvai neįleidžiami.  Jeigu vaikas nemoka užsidėti kepurėlės ar akinukų – nieko baisaus – užsidėti padės treneris baseine.
Tėvelių prašome, esant galimybei, vaikų laukti lauke ar automobilyje, vengiant būriavimosi baseino bendrosiose patalpose.


IŠIMTYS:
Tėvas, mama ar kitas pilnametis asmuo gali lydėti vaiką į rūbines ir padėti persirengti, jei vaikas turi specialiųjų poreikių, raidos sutrikimų ar negalią.

Primename apie kitus pasikeitimus dėl Covid-19:
1) SAUNA – vaikų treniruočių metu neveiks.
2) Baseino patalpose visi vyresni nei 6 m vaikai privalo dėvėti veido kaukes. 
3) Lydintys vaikus tėveliai privalo nuolatos būti su veido kaukėmis.
4) Plaukiame be veido kaukių.
5) Atvykę į baseiną – dezinfekuokite rankas.
6) Ribojamas vaikų lydėjimas į persirengimo kambarius.
7) Vykdoma reguliari patalpų, paviršių,  įrangos ir inventoriaus dezinfekcija.
8) Lankytojai turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų ir susirgimų požymių ( pvz. karščiavimas 37,3°C +, sloga, kosulys,ir pan.) įleidžiami nebus.

Comments are disabled.